Joe Stroescu a fost înaintat în gradul de locotenent- colonel

Maiorul Joe Stroescu a fost înaintat în gradul următor, respectiv în gradul de locotenent- colonel. Înaintarea în grad se datorează activității, desfășurate la un nivel ridicat de profesionalism și pentru modul de gestionare și încheierea cu succes a misiunii de acordare a asistenței internaționale în cadrul Mecanismului European Comunitar, desfășurată în Italia în perioada 07-25 aprilie, alături de o echipă de 11 cadre medicale

Festivitatea a avut loc vineri, 22 mai a.c. și s-a desfășurat în prezența comenzii inspectoratului, într-un cadru restrâns, cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus Sars-Cov-2.

Reușita acestei misiuni a depins și de ajutorul și suportul oferit de cei de acasă, de colegii noștri care, deși nu au fost fotografiați și filmați, au lucrat fără întrerupere pentru îndeplinirea în cele mai bune condiții a mandatului încredințat…(mărturisește cu emoție locotenent-colonelul Joe Stroescu)

„Comanda inspectoratului îi urează în continuare o carieră încununată de succes și de împlinire profesională.”, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

 

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *