Jesus College Cambridge la Sibiu

 

Primul concert, „Primăvara”, va aduce la Sibiu reputatul cor Jesus College Cambridge, în cadrul unui turneu susținut cu prilejul Sărbătorilor Pascale ce va cuprinde orașele Sibiu, Biertan, Brașov și Mediaș, în perioada 12 – 15 aprilie 2019.

La Sibiu concertul va avea loc vineri, 12 aprilie, începând cu ora 19, la Johanniskirche (Biserica Sf. Ioan – Mitropoliei 32). Accesul publicului este liber, în limita locurilor disponibile. Seria de concerte „Anotimpuri” organizată de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR) continuă pentru cel de-al patrulea an consecutiv. Publicul meloman va putea participa și în 2019 la patru concerte-eveniment, reprezentând cele patru sezoane.

Jesus College Cambridge, cu o tradiție începută în secolul al XV-lea, reunește 46 de muzicieni și este condus de Richard Pinel în calitate de director muzical și dirijor. Richard Pinel este, de asememena, și director al Festivalului de Muzică din Edington și virtuoz organist distins cu numeroase premii internaționale.

Alături de cor vor concerta la orgă David Rees, Senior Organ Scholar la Jesus College Cambridge și Jason Richards, Junior Organ Scholar.

 

Social Media:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *