INVESTIŢIE: Două noi hoteluri Karpaten la Sibiu. Vezi unde vor fi!

Grupul de firme Karpaten, deţinut de omul de afaceri medieşean Gheorghe Mărginean, a început demersurile pentru construcţia a două hoteluri în Sibiu. “În septembrie – octombrie vom începe construcţia la hotelul de patru stele de pe bulevardul Vasile Milea, dar şi la un hotel boutique într-o clădire monument. Prin aceste două hoteluri vom acoperi 70% din aceste nopţi de cazare, deci avem turişti cu care să umplem hotelurile“ a declarat Mărginean pentru zf.ro.

STAR SIBIAN a aflat că în 25 iunie firma Karpaten Turism Srl a obţinut Certificatul de urbanism de la Primăria Sibiu pentru un hotel de 4 stele situat la intersecţia străzilor Vasile Milea şi Onceşti. Pe terenul de 1300 mp se doreşte construirea unui hotel de 96 de camere cu parcări şi alte facilităţi, conform omului de afaceri. Acesta este încrezător că până la finele anului viitor hotelul evaluat la 4,3 milioane euro va fi dat în folosinţă.

FOTO: Locaţia noului hotel de 96 de camere de la intrarea în Sibiu dinspre Bucureşti.

Mărginean a declarat că a luat în concesiune o clădire monument, de la 1826, de pe Bulevardul Victoriei, în care funcţiona fosta Facultate de Limbi Străini din cadrul Universităţii Lucian Blaga.
„Vom reabilita această clădire cu 600.000 de euro şi o vom transforma în hotel boutique de patru stele, cu 26 de camere. Am estimat că vom deschide hotelul în primăvăra lui 2021“

Conform documentelor de la Primăria Sibiu, serviciul Urbanism, Mărginean a luat în concesiune imobilul de pe Bulevardul Victoriei nr 40 de la Consistoriul Superior Evanghelic (peste drum de căminele studenţeşti). Conform certificatului de urbanism primit în aprilie anul acesta modificările pentru hotelul de 4 stele vor fi: “Amenajari interioare si mansardare in volumul podului existent pentru destinatia de hotel 4 stele, cu extindere pavilion servit mic dejun si construire lift panoramic, cu respectarea cumulativa a reglementarilor urbanistice mentionate la pct. 3 -regimul tehnic- al prezentului certificat ”

FOTO: Al doilea hotel de patru stele, mai mic, pe Bulevardul Victoriei

Grupul de firme Karpaten este celebru mai ales pentru activitatea turistică. Grupul deţine Pensiunea Casa Bazna şi Hotel Piemonte din Predeal.

Social Media:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *