Începe Obor Fest, un parc de distracții de peste 10.000 de metri pătrați

Astăzi începe Obor Fest. Evenimentul este organizat de Asociația Culturală Viitorul Muzical și se desfășoară în perioada 4 – 7 iulie o nouă ediție Obor Fest. Evenimentul propune diverse alternative de petrece a timpului liber și se adresează publicului de toate vârstele.

Cea de-a șasea ediție a pregătit pentru cei mici un parc de distracții cu locuri de joacă pentru copiii de toate vârstele, pistă de mașinuțe, bungee jumping, carusele, castele gonflabile, personaje de poveste, jocuri interactive, ateliere de creație, cursuri educative și alte surprize. Publicul se vor putea bucura de concerte de muzică ușoară și populară, demonstrații culinare și multe altele.

Vineri, 5 iulie, pe scena festivalului va urca Școala de televiziune & modeling by Diana Cerciu, Școala de Balet Arabesque și Palatul Copiilor din Sibiu. Seara se va încheia cu un concert a lui Lino Golden.

Sâmbătă, 6 iulie, programul festivalului aduce în fața publicului Clubul de dans -Dance ART Fusion, Star Sport Fitness Center, Anna Stanciu, Ramona Ploila și pe Dorian Popa.

Duminică, 7 iulie, este o zi dedicată folclorului alături de Școala de dans „Ioan Macrea”, Ansamblul Folcloric Ceata Junilor, Răzvan Năstăsescu, Oana Tomoiaga, Traian Stoiță, Andreea Vulcu, Adriana și Mariana Anghel.

Obor Fest este un eveniment cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2019 și se desfășoară pe un spațiul de peste 10.000 de metri pătrati.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *