În urma accidentului de la Hoghilag, un copil a murit, iar mama acestuia este în comă

Un grav accident de circulație s-a produs vineri seara pe Drumul Național 14, între localitățile Hoghilag și Valchid.

Din primele informații, o căruță nesemnalizată a fost lovită din spate de un autoturism condus regulamentar de către un tânăr de 27 de ani din Hunedoara, singur în mașină.

În schimb, în căruță sunt răniți doi adulți și trei copii, dintre care 1 adult și 2 copii sunt inconștienți.

Au fost solicitate în sprijin două ambulanțe SAJ și 2 Ambulanțe SMURD Sighișoara. Momentan se acordă îngrijiri medicale victimelor.

Un cal a murit, iar traficul este blocat total.

UPDATE:

Ce s-a întâmplat cu victimele ?

La fața locului echipajele de prim ajutor au evaluat victimele și au acordat ingrijiri medicale urmând apoi transportul la spital astfel: Spitalul de Urgență Mureș: 1 ambulanță SAJ a transportat un copil 5 ani comă profundă, un copil de cca 2 ani cu traumatism cranio-celebral, conștient transportat de un echipaj de terapie intensivă Smurd Sighișoara împreună cu un adult cu escoriații și un copil de cca 7 ani transportat de un echipaj de prim ajutor medical Smurd Sighisoara cu fractura tibie.

La CPU Mediaș a fost transportat de o ambulanta SAJ, un copil de cca 5 ani cu escoriații. La UPU Sibiu au fost transportate 2 persoane, o femeie de cca 33 ani cu otoragie în stare de inconștiență cu o autospecială de prim ajutor medical Smurd Sibiu și un copil cca 7 ani cu fractura membru superior și dureri lombare transportată cu un echipaj de prim ajutor medical Smurd Mediaș.

UPDATE 2 :

În fapt, au fost șapte persoane implicate în accident, doi adulți și cinci copii.

Un copil de 8 ani care era în comă profundă a intrat în STOP CARDIO RESPIRATOR în timp ce era transportat către Spitalul din Mureș, a fost resuscitat, dar fără rezultat, acesta fiind declarat decedat.

Mama copilui (27 de ani) este și ea în comă,  cu leziuni cerebrale și fractură cervicală, la Spitalul Clinic Județean Sibiu.

Social Media:

You may also like...

2 Comments

  1. Cu parere de rau, asa le trebuie. Ce cauta seara pe acolo cu caruta, fara macar o vesta reflectorizanta, sau o lumina de la o bricheta cu 2 lei?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *