În mai Primăria Sibiu îşi face filme cu Răzvan Marcu

A devenit o tradiţie ca în luna mai a fiecărui an Primăria Sibiu să contracteze prin cumpărare directă servicii de realizare a unor filme scurte de la firma Ariete Management Srl din Sibiu, controlată de jurnalistul Răzvan Marcu. Astfel firma a primit un contract direct de 16.300 Euro pentru filmuleţe, iar anul acesta încă 13.682 de euro pentru filme de prezentare.
Datele oferite în SEAP (Serviciul Electronic de Achiziţii Publice) nu prezintă câte filme scurte au fost contractate şi de ce durată. Sumele contractate pentru aceste servicii sunt însă foarte mari comparativ cu preţurile pieţei în domeniu din România.

Răzvan Marcu a obţinut prin altă firmă SC Local media marketing Srl contractul pentru realizarea kitului electronic informativ pentru jurnaliştii prezenţi la Summit-ul din Sibiu din 9 mai. Suma oferită de Primăria Sibiu lui Marcu tot prin cumpărare directă a fost de 14.174 Euro.

Un alt contract, mult mai mic, oferit de Primăria Sibiu cu ocazia Summitului este cel de “Servicii de realizare grafica si afisare vizualuri informare referitoare la Summitul sefilor de state si guverne din Uniunea Europeana din 9 mai Sibiu”. Acesta a fost atribuit firmei Next Exit Srl, care are sediul în acelaşi loc cu redacţia ziarului Turnul Sfatului. Valoarea contractului a fost de 6.722 de euro.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *