Guvernul a schimbat şi subprefectul de Sibiu!

Când atenţia tuturor era astăzi îndreptată spre deschiderea noului an şcolar, Guvernul României a adoptat mai multe hotărâri de schimbare din funcţii. Printre acestea se numără şi “HOTĂRÂRE privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Sibiu de către domnul Marian Horațiu-Lucian”.

Schimbarea subprefectului de Sibiul Horaţiu Marin (Guvernul i-a scris greşit numele) era de aşteptat după ce acum două săptămâni prefectul Adela Muntean a fost înlocuită cu Maria Minea. Şi Marin era cunoscut pentru criticile dure la adresa preşedintelui PSD Sibiu, Bogdan Trif.
Reacţiile primariilor din teritoriu sunt însă contrare deciziei Guvernului. STAR SIBIAN a vorbit astăzi cu mai mulţi primari din PSD şi PNL din judeţ şi aceştia s-au arătat suprinşi de numire, toţi având cuvinte de laudă la adresa subprefectului. Nu este încă decis cine îi va lua locul lui Horaţiu Marin la Prefectura Sibiu.

“Cu împăcare sufletească, cu liniște și proiecte de viitor, părăsesc azi postura de subprefect al județului Sibiu.
Mă onorează această perioadă în care am avut prilejul de a mă apropia de oameni din întregul județ, alături de care am trecut peste momente de încercări, dar și peste momente de bucurie.
Funcțiile sunt trecătoare, valoarea umană fiind singura care trebuie să dăinuie. Asta am înțeles din ziua numirii mele în această demnitate și tot așa plec, mândru că acest mandat mi-a oferit prilejul de a cunoaște și de a înțelege oameni și situații, în diferite contexte.
Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine, le mulțumesc celor care au tras alături de mine, cu promisiunea că viitorul începe de acum, iar armele niciodată nu vor fi lăsate jos!
Spre dezamăgirea celui care a dezbinat tot ceea ce alții au clădit, mă voi ghida după un principiu militar: “Niciodată nu ne retragem!”” a declarat Horaţiu Marin pentru STAR SIBIAN.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *