Gaz Metan a remizat pe terenul echipei Astra Giurgiu

Gaz Metan a avut prima șansă la poarta Astrei în minutul 9. Gabriel de Moura a trimis o minge în careu către Sergiu Buș, acesta a preluat, dar a trimis peste poarta lui David Lazar.

Peste alte zece minute, gaziștii au avut o șansă mare de a deschide scorul. Sergiu Buș l-a deschis foarte bine pe Sergiu Ciocan, acesta a pătruns dar a șutat pe lângă poarta Astrei.

După o jumătate de oră de joc, Răzvan Pleșca a respins în lateral lovitura liberă bătută de Constantin Budescu, iar apoi în minutul 34, Kehinde Fatai a pătruns foarte bine pe partea stângă, a centrat în careu, dar Albert Stahl nu a reușit să reia spre poartă. În minutul 41, Dumitru Cardoso a văzut cartonașul roșu după o intrare cu talpa la Gabriel Simion. Cu un om în minus, gaziștii puteau intra în avantaj la pauză, dar portarul Astrei a reușit să respingă șutul lui Nasser Chamed din marginea careului de 16 metri.

Gaz Metan a continuat să atace și în repriza a doua, asta chiar dacă a evoluat în inferioritate numerică, iar în minutul 51 a avut o altă ocazie mare de a marca. Șutul lui Sergiu Buș cu stângul din interiorul careului de șaisprezece metri a lovit bara porții lui Lazar.  De partea cealaltă, în minutul 72, Alexandru Ioniță a tras mult peste poarta apărată de Răzvan Pleșca, după ce a încercat o execuție pretențioasă.

Foto: Facebook Astra Giurgiu

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *