VIDEO-FOTO: Trafic blocat pe Valea Oltului din cauza unui accident cu 19 victime

Un accident foarte grav s-a întâmplat pe Valea Oltului în apropiere de Câineni. Din primele informații accidentul s-a produs între un microbuz și un autoturism.La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje SAJ și Smurd și acordă primul ajutor victimelor.

A FOST ACTIVAT PLANUL ROȘU

Traficul este blocat iar cozile formate pe ambele sensuri se întind pe câtiva kilometri.

ACTUALIZARE : În urma accidentului, 13 persoane au fost transportate la spital, din care o victimă a fost transportată cu elicopterul. Toate persoanele sunt conștiente.

“SAJ Sibiu răspunde solicitării care vine de la 112 VL pentru a acorda sprijin la un accident petrecut pe Valea Oltului în apropiere de Câineni Vâlcea între un microbuz și un autoturism. SAJ Sibiu trimite un echipaj tip C2 unul B2. Se mai deplasează de la Sibiu Smurd C1 ,Smurd B,Atvm. La sosirea echipajelor au găsit 19 victime.

  • O victimă femeie de 84 ani a fost preluată de SAJ SB C2 și prezintă un traumatism costal.
  • SAJ B2 transportă o victimă de 43 ani cu traumatism toracic posterior și membrul inferior drept
  • O femeie de 69 ani este policontuzionată

Mai multe victime prezintă contuzii și excoriații.
Forțele dislocate asigură asistență medicală tuturor victimelor. Microbuzulse întorcea dintr-un pelerinaj și se îndreptau spre Pitești.” a declarat Crinu Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Sibiu

“ISU Sibiu intervine in sprijin de urgență cu 2 autospeciale Smurd și o autospecială transport victime multiple pe DN7, localitatea Câineni-Râu Vadului la un accident rutier produs între un autoturism și un microbuz.
Se acordă îngrijiri medicale pentru 21 de persoane implicate, conștiente și neîncarcerate, ( 19 în microbuz- 18 pasageri+șofer) și 2 persoane în autoturismul accidentat.
Au rezultat 9 victime: 2 persoane din autoturism – au fost scoși din autoturism de către participanții la trafic iar aceștia prezintă fracturi de membre , 7 persoane din microbuzul răsturnat care prezintă traumatisme diverse ( acuză dureri abdominale, toracice, dureri de spate). Toate victimele sunt conștiente, nu sunt persoane minore printre victime. Intervenția se află în dinamică.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Social Media:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *