FOTO: Cărţile din Sibiu oferă un viitor României

Sibiul găzduieşte de 6 ani un proiect unicat: Cărţi fără preţ al Asociaţiei HT România. Pe perioada verii, în cadrul Oraşului Artiştilor, în Piaţa Mică sub Turnul Sfatului turiştii şi sibienii au la dispoziţie un raft de cărţi pe alese din toate domeniile. Oricine este binevenit să îşi aleagă o carte sau mai multe şi doar dacă doreşte poate şi dona orice sumă pentru proiect, în urna special amenajată.
Pe rafturile de cărţi se găsesc zilnic de dimineaţa până seara peste 500 de volume din toate domeniile. Standul nu este deservit de nicio persoană, doar câteva afişe în mai multe limbi inforemază despre ce este vorba. Cârţile sunt majoritatea în limba română, dar sunt aduse pentru străini şi cârţi în germană, franceză, engleză, rusă sau alte limbi.

Standul din centrul Sibiului a generat deja mai multe postări pe reţelele sociale cu hashtag-ul #cartifarapret unde turiştii surprind acest stand inedit pentru România şi îl promovează.

STAR SIBIAN a suprins astăzi o poză la acest stand care arată că viitorul naţiei stă în cultură şi indiferent de etnie sau status social accesul la cultură gratuit este benefic pentru toţi.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *