FOTO: Accident cu 6 victime pe Valea Oltului

Al treilea accident cu victime pe Valea Oltului în ultimele 24 de ore. La km. 243 (zona Lazaret), un şofer care conducea un turism înmatriculat în Vâlcea, dinspre Vâlcea spre Sibiu, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în Alba, condus regulamentar din sens opus.
Cei 2 conducatori auto şi 4 pasageri din ambele maşini primesc îngrijiri medicale. Maşina de Vâlcea este se pare un Golf 4 negru cu numărul VL XX CAT.

5 dintre victime sunt încarcerate. O victimă se află în stop cardio-respirator. Un echipaj al Amulanţei Vâlcea ce se deplasa spre Sibiu cu un pacient face manevrele de resuscitare. Un alt echipaj SAJ Sibiu venit de la Tâlmaciu a preluat doi pacienţi: o femeie de 52 ani cu traumatism toracic şi un bărbat 22 ani cu traumatism facial şi lombar.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj de terapie intensivă mobilă tip C, un echipaj prim ajutor medical calificat tip B, un echipaj cu autospecială de transport victime multiple, un echipaj Smurd în sprijin de la ISU VL, un echipaj SAJ Sibiu.

Trafic blocat total.

ACTUALIZARE ORA 2.00: Una dintre victime a decedat. Restul 5 au fost transportate la spital.

ACTUALIZARE ORA 3.00: Trafic reluat

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *