Final de sezon în baschet- BC CSU Sibiu ocupă poziția a treia a clasamentului

Federația Română de Baschet a decis încetarea sezonului competițional 2019/2020 fără a decerna titlul de campion, cu clasamentul în vigoare la 8 martie 2020. Consiliul Director al Federației Române de Baschet, întrunit azi, a constatat imposibilitatea continuării Ligii Naționale (atât la masculin, cât și la feminin) și a Ligii I. Elevii lui Dan Fleșeriu ocupă  locul 3 al clasamentului, având 31 puncte.

Consiliul Director al Federaţiei Române de Baschet a constatat, marţi, imposibilitatea continuării Ligii Naţionale de baschet (masculin şi feminin) şi Ligii I – ediţia 2019/20 şi a stabilit anularea competiţiilor amintite cu clasamentele în vigoare la data de 8 martie 2020, fără decernarea titlului de campioană naţională. Decizia va intra în vigoare începând cu data de 22 mai 2020, acordând astfel tuturor participantelor din LNBM, LNBF şi Liga I posibilitatea de a-şi rezolva în următoarele 72 de ore toate aspectele organizatorice.

Consiliul Director al FRB recomandă tuturor cluburilor participante în LNBM, LNBF şi Liga I să negocieze încheierea amiabilă a tuturor contractelor cu participanţii la activitatea sportiva, pentru a evita ulterioare litigii salariale.

În Liga Naţională masculină, după ultimul meci, jucat pe 9 martie, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca ocupa primul loc, cu 33 puncte, urmată de CSM CSU Oradea, 33 puncte, BC CSU Sibiu, 31 puncte, etc.

La feminin, pe primul loc se afla campioana ACS Sepsi SIC Sf Gheorghe, cu 27 puncte, urmată de vicecampioana CS Municipal Satu Mare, 24 puncte, FCC Baschet Arad, 23 puncte, etc.

Dragă familie galben-albastră

Acum câteva luni ne aflam cu toții la începutul unei noi povești pe care ne-am imaginat-o plină de bucurii și reușite.

Ne-am dorit să câștigăm medalii și trofee. Ne-am propus să fim tot mai buni în ceea ce facem și fiecare dintre noi a muncit zi de zi pentru ca la finalul sezonului, să sărbătorim ÎMPREUNĂ.

Fiecare dintre noi am visat frumos, ne-am imaginat emoții înălțătoare și am pășit zi de zi pe drumul optimist al unui final de sezon reușit.

Niciun moment nu ne-am imaginat că vom scrie acest acest mesaj înaintea finalului fericit! Chiar dacă ne-am fi dorit să terminăm pe teren acest sezon, situația cu care ne confruntăm cu toții a determinat Federatia Romana de Baschet să decidă încetarea sezonului competițional 2019/2020 fără a decerna titlul de campion, cu clasamentul în vigoare la 8 martie 2020.

Trăim zile tumultoase, pline de frământări, gândindu-ne la sănătatea noastră și a celor din familia noastră. Ne gândim la cei de acasă, la suporteri, sportivi, antrenori și parteneri.

Sănătatea familiei galben-albastre e mai presus de orice. Vrem, împreună să câștigăm lupta cu adversarul nostru al tuturor, iar la acest moment, singurul adversar ne este Covid-19. Nu mai e vorba de fairplay în acest meci, e despre cum ne apărăm și despre cum ne protejăm.

Suntem împreună puternici, urmăm sfaturile specialiștilor și, cel mai important, ne încăpațânăm să strigăm, cât de tare punem: #NuCedăm! Adversarul nostru nu poate fi mai puternic dacă rămânem la fel de uniți!

Sunt multe necunoscute în tot ceea ce se întâmplă zilele acestea, dar tragem speranțe că cel puțin în toamnă, dacă nu mai curând, ne vom revedea, cu toții sănătoși, pe parchetul Sălii Transilvania, strigând din tot sufletul: HaiCSU! (transmit reprezentanții BC CSU Sibiu pe pagina de facebook a clubului)

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *