Festival de produse handmade Creative Buzz #21

Puteți admira cei mai buni meșteri artizani care vor reda bucuria și veselia verii în cele mai variate culori, prin intermediul creațiilor lor. Se pregătesc 4 zile de cumpărături, patiserie de casă, cafea de specialitate, activități pentru copii, demonstrații live & distracție, în care vă facem cunoștință cu cei mai faini meșteri!

Cu muzică bună și o zonă de relaxare amenajată, pentru o escapadă memorabilă în Piața Mică din Sibiu. Obiecte de decor, bijuterii și accesorii, lădițe pictate, jucării inedite, cosmetice naturale, dulcețuri de casă și multe altele, le găsiți cu prisosință la festivalul handmade Creative Buzz, ajuns la ediția 21, la care sunt invitați toți admiratorii produselor handmade. Cei 100 de expozanți vor veni cu multă voie bună, zâmbete pentru toată lumea şi cu o mulţime de lucruri noi.

Festivalul handmade Creative Buzz este o inițiativă de susținere și promovare a artiștilor și artizanilor din România, gândită din perspectiva înlesnirii accesului la obiecte unicat, create manual și are loc în perioada 6-9 Iunie 2019, zilnic între 10:00-22:00, în Piața Mică din SIBIU.

Social Media:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *