Femeie urmărită și tâlhărită de trei persoane pe o stradă din Cisnădie

În dimineața zilei de 15 iulie, o femeie a sesizat Poliția Orașului Cisnădie cu privire la faptul că, în seara zilei de 14 iulie, în jurul orei 22,15, în timp ce se deplasa pe Aleea Căpșunilor din orașul Cisnădie, a fost urmărită de trei persoane necunoscute care i-au smuls geanta de pe umăr și au fugit.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Ca urmare a investigațiilor efectuate de către polițiști, au fost identificați și prinși trei tineri din localitate, în vârstă de 13, 16 și 17 ani, bănuiți de săvârșirea faptei.

Față de minorii în vârstă de 16 și 17 ani, polițiștii au luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Cercetările continuă în vederea stabilirii și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Așadar, nu uitați:

  • evitați preocupările care vă distrag atenția: transmiterea de sms-uri, vorbitul la telefon, accesarea internetului sau a rețelelor de socializare, atunci când vă aflați pe stradă;
  • evitați să vă deplasați pe alei întunecate, străzi izolate sau necirculate;
  • păstrați poșeta/borseta în fața dumneavoastră, protejate de unul dintre brațe;
  • dacă vă simțiți urmăriți, cereți ajutorul unei persoane de încredere sau anunțați poliția.
Social Media:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *