FC Hermannstadt – FC Botoșani

După eșecul de la Pitești, cu CSM Politehnica Iași, scor 1-0, echipa sibiană joacă, sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 18:30, cu FC Botoșani, în deplasare. Partida contează pentru etapa a V-a din play-out-ul Ligii 1 Betano.
Înaintea acestui meci, antrenorul Vasile Miriuță a declarat, într-o conferință de presă, că speră ca jucătorii săi să nu le mai facă adversarilor cadouri și să obțină cel puțin un punct la Botoșani. Tehnicianul a adăugat că este bucuros pentru faptul că doi dintre jucătorii de bază, Alexandru Dandea și Pedro Moreiro, sunt apți pentru această întâlnire.
”În primul rând, mă bucur că a revenit Dandea după acea suspendare de 3 etape. Mă bucur că s-a întors și Pedro (n.a. Moreira) după acea lungă perioadă, cât a fost accidentat, vreo 6 săptămâni. Sunt doi jucători care chiar ne-au lipsit, ăsta e adevărul. Pîrvulescu s-a accidentat, dar e și suspendat. Am stat de vorbă cu jucătorii, atât eu, cât și conducerea. Chiar își doresc băieții să spargem gheața și să nu mai facem acele greșeli individuale”.
Tehnicianul ”alb-roșilor” a mai afirmat că jucătorilor săi le trebuie multă încredere și să joace câteva meciuri pe Stadionul ”Municipal” în actualul sezon. ”Încredere! Credeți că, dacă Real Madrid sau Barcelona joacă la Albacete un an, ar ieși campioane? Nicio șansă! Sau Bayern Munchen, să joace la Augsburg? Nicio șansă! Încredere le trebuie băieților ăstora, să vadă că joacă acasă… Vă garantez că, din 4 meciuri acasă, facem minimum 10 puncte. Și, mai aducem și câteva puncte de afară…”, a mai spus Miriuță.
Înaintea acestui meci, FC Botoșani și FC Hermannstadt sunt vecine în clasamentul play-out-ului, cu 19, respectiv 17 puncte.
Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *