Fără permis, la volan

Poliţiştii sibieni au prins în trafic ieri câţiva şoferi fără permis sau băuţi. Prezentăm cazurile conform buletinului de presă al Poliţiei Sibiu:

La data de 21 mai a.c., în jurul orei 19,00, în municipiul Mediaș, pe strada Aurel Vlaicu, polițiștii rutieri au identificat un bărbat în vârstă de 25 de ani, din localitatea Șeica Mare, în timp ce conducea un autoturism, deși nu deține dreptul de a conduce.
Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.
De asemenea, pe numele proprietarului autoturismului, un tânăr în vârstă de 18 ani, din aceeași localitate, s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de încredințare a unui autovehicul unei persoane despre care cunoaște că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 21 mai a.c., în jurul orei 20,30, pe DJ 106, pe raza localității Nocrich, polițiștii au oprit pentru verificări un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 20 de ani.
În urma controlului efectuat, s-a constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce, în plus fiind și sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În consecință, s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis, conform articolului 335 aliniatul 1 din Codul Penal.

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 02,00, pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș, a fost depistat un alt șofer aflat la volanul unui autoturism deși nu deține dreptul de a conduce.
Este vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, din județul Harghita, pe numele căruia s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *