Expoziţie de icoane la Primăria Sibiu

Sala Expozițională a Primăriei Sibiu este gazda expoziției „Icoana, rază spre rai a creștinilor”. În perioada 13-20 mai, vizitatorii vor putea admira aproximativ 180 de icoane pictate de elevi și profesori de la școli din județ: Școala Gimnazială „Regina Maria”, Școala Gimnazială „Ioan Slavici”, Școala Gimnazială „I.L. Caragiale”, Școala Gimnazială Nr. 8, Școala Gimnazială Nr. 18, Liceul Tehnologic de Construcții și Arhitectură „Carol I”, Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Terezianum, Colegiul Tehnologic „Avram Iancu”, Școala Gimnazială Cârța, Școala Gimnazială Racovița, dar și de creatorii populari Berghezan R., Fleacă M. Și Popa M.

Expoziția se află la cea de-a X-a ediție și face parte din cadrul unui proiect desfășurat la nivelul județului și care are ca scop dezvoltarea preocupărilor elevilor în domeniul artistic al artelor plastice tradiţionale.

Vizitatorii vor putea, de asemenea, să voteze lucrarea preferată. Cele mai frumoase icoane ale elevilor vor fi premiate, pe categorii de vârstă, în funcție de numărul de voturi obținut.

Expoziția este organizată de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară „Terezianum” Sibiu și poate fi vizitată conform programului de funcționare a Centrului de Informare Turistică, de luni până vineri în intervalul orar 9-20 și sâmbăta și duminica de la 10 la 18.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *