Expozițe de fotografie de epocă la Primăria Sibiu

Expoziția de fotografie și documente „Aplauze cu parfum de epocă. Începuturile teatrului românesc la Sibiu” este deschisă, începând din 8 iulie și până la finalul lunii, în Curtea interioară a Primăriei Sibiu și este o invitație către sibieni de a rememora momentele esențiale din trecutul mișcării teatrale românești.

Evenimentul organizat de Asociația „Sibiul Cultural” este inclus în Agenda Culturală 2019 a municipiului Sibiu și este cofinanțat de Primăria Sibiu.

„Prin acest eveniment intenționăm să punem în valoare teatrul românesc din Sibiu, una dintre cele mai frumoase construcții culturale ale românilor ardeleni. Sperăm să îi bucure pe oameni și să răspundă pozitiv provocării de a ne educa împreună în spirit național”, spune conf. univ. dr. Constantin-Valer NECULA, vicepreședintele Asociației „Sibiul Cultural”.

Panourile cuprind reproduceri ale unor documente, fotografii sau periodice aflate în colecțiile Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu, care este partener al acestui proiect, dar și documente aflate în fondurile Arhivelor Naționale din Sibiu. Cotidianul Tribuna este partenerul media al proiectului.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *