Eroii noștri sibieni: Dan-Virgil Stoia, medic primar medicină de familie

Întrucât astăzi este Ziua Internațională a Medicului de Familie,  materialul de la categoria Eroii noștri sibieni îl dedicăm lui Dan-Virgil Stoia, medic primar medicină de familie, în Cabinetul de asistență medicală primară, al Ambulatoriului integrat al Spitalului Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Augustin” Sibiu.

Ziua Internațională a Medicului de Familie a fost desemnată pe 19 mai de către Organizația Mondială a Medicilor de Familie (WONCA World), în anul 2010. Datorită provocărilor impuse de situație și responsabilităților asumate de medicii de familie în contextul noului focar global de Coronavirus, tematica Zilei Internaționale a Medicului de Familie în anul 2020, este „Medicii de familie, pe prima linie”.

Doresc tuturor medicilor de familie să dea dovadă de empatie față de semenii aflați în suferință, să beneficieze de instrumente de informare și formare profesionale de cea mai înaltă calitate și nu în ultimul rând, le urez multă sănătate și putere de muncă! (este mesajul medicului Dan-Virgil Stoia, transmis cu ocazia Zilei Internaționale a Medicului de Familie)

„Cu această ocazie, îi mulțumim domnului doctor pentru efortul și dăruirea față de pacienții lui!”, transmit reprezentanții Spitalului Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Augustin” Sibiu.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *