Edi Iordănescu: Sunt legat contractual, dar și sentimental de Gaz Metan și de Mediaș

Ca urmare a speculațiilor apărute în ultimele zile în online privind plecarea lui Edi Iordănescu de la Gaz Metan Mediaș la Universitatea Craiova, acesta a dorit să vină cu lămuri pe contul său de Facebook.

„Cred că este momentul să clarific niște lucruri:
1. Sunt legat contractual, dar și sentimental de Gaz Metan și de Mediaș. Sunt dator moral băieților să duc la capăt munca și lupta alături de ei. Sunt dator suporterilor care au crezut în noi și ne-au susținut joc de joc, sunt dator conducerii care de când am venit mi-a dat putere de decizie totală și necondiționată la nivelul echipei. În concluzie, merg mai departe pe drumul pe care sunt.
2. Craiova nu mai este de mult doar o echipă. Este un fenomen, o stare de spirit. Orice antrenor român cred că și-ar dori ca într-o zi să aibă posibilitatea să antreneze Craiova, iar eu nu fac excepție !! Cred că la Craiova se pot face lucruri deosebite, iar catalizatorul principal îl reprezintă publicul și iubirea lui extremă pentru echipă și culori. Am fost în mai multe momente ca și adversar al Craiovei și am trăit un sentiment unic. Nici nu îmi pot imagina ce ar însemna să reprezint culorile Craiovei….Un titlu cu Craiova înseamnă că ți-ai asigurat iubire pentru eternitate. Poate într-o zi….
3. Între mine și patronul M Rotaru există o relație deja lungă de amiciție și deosebit respect. Mereu l-am considerat un om extrem de inteligent, foarte bine organizat și cu o dragoste imensă și necondiționată pentru echipă. Vreau să-i multumesc pentru interesul profesional arătat de-a lungul timpului și să-i urez bafta, mai putin pe 31 ianuarie!! :)”, a scris Edi Iordănescu pe contul personal de Facebook.

 

 

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *