Echipa tehnicianului Ruben Albes obține prima victorie după reluarea campionatului

A.F.C. Hermannstadt a câștigat în deplasare, pe terenul celor de la Poli Iași, într-o partidă din etapa a 7-a a fazei play-out a Ligii I de fotbal. Golurile echipei sibiene au fost marcate de Alexandru Vodă (minutul 13), Romario Pires (56 – penalty), golul victoriei fiind reuşit de croatul Gabriel Debeljuh (76).

Sibienii au obţinut primele sale puncte cu spaniolul Ruben Albes pe banca tehnică, după eşecuri cu FC Viitorul (1-4) şi Academica Clinceni (0-1). În sezonul regulat, meciul de la Iaşi s-a încheiat nedecis, 0-0, iar FCH s-a impus cu 1-0 în retur.

Meciul a fost precedat de un moment de reculegere în memoria victimelor pandemiei de coronavirus, dar şi a lui Ionuţ Popa şi Mihai Romilă, care au decedat recent. Ieşenii au purtat banderole negre pe braţ.

CSM Politehnica şi A.F.C. Hermannstadt s-au mai întâlnit de 6 ori în principala competiţie internă, un joc a fost câştigat de ieşeni, 3 de sibieni, iar alte două partide s-au terminat la egalitate.

„Atunci când un copil care a muncit toată viața lui reușește să înscrie primul său gol în prima ligă! Bravo, Alexandru Vodă!” (este postarea pe pagina de Facebook a Clubului A.F.C. Hermannstadt)

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *