Dumbravă dat afară de la Casa Corpului Didactic, intră în PNL

Departamentul de comunicare al PNL Sibiu anunţă că Anghel Dumbravă, fostul director al Casei Corpului Didactic s-a înscris în PNL. Dumbravă a acuzat de curând că schimbarea sa din funcţia de director CCD are la bază criterii politice şi nu profesionale. Redăm mai jos comunicatul PNL Sibiu:

“Unul dintre cei mai apreciați experți în Educație și managementul proiectelor, profesorul Alexandru Dumbravă, s-a alăturat Partidului Național Liberal înscriindu-se în Organizația Județeană PNL Sibiu.


“Pentru noi, pentru liberali, pentru Președintele Klaus Iohannis, Educația este unul dintre domeniile-cheie de care depinde România de mâine, este un domeniu esențial pentru Romania normală. Profesorul Alexandru Dumbravă se alătură eforturilor noastre de a ridica nivelul Educației, eforturi demonstrate atât în Parlament prin propunerile pe care le-am inițiat ca lider al Grupului PNL, cât și la nivelul Administrației Prezidențiale prin Proiectul România Educată inițiat de președintele Klaus Iohannis. PNL își completează, astfel, echipa cu un profesionist cu experiență, recunoscut și apreciat” – deputat Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu.

“Cred în educație ca factor primordial al progresului, în decență, omenie și bun simț. Tot ceea ce îmi doresc este O ROMÂNIE NORMALĂ” – Alexandru Dumbrava.

Alexandru Dumbravă a fost director de școală, director al Casei Corpului Didactic Sibiu, a participat ca manager de proiecte in mediul privat și s-a implicat în activități ale organizațiilor societății civile. A avut o contribuție esențială în implementarea de programe vizând accesul la educație al tinerilor din comunitățile dezavantajate, a participat la proiecte POSDRU și POCU având drept beneficiari peste 1500 de copii din județul Sibiu și peste 600 de cadre didactice din județele Sibiu, Cluj, Iasi și Mureș. De asemenea, a fost premiat la Gala EduManager pentru concepte inovative de formare a cadrelor didactice și a coordonat patru proiecte Erasmus în ultimii trei ani. A susținut proiectul România Centenar prin care instituții și dascăli din România, Republica Moldova și Ucraina au dezvoltat legături comune.

Departamentul de Comunicare PNL Sibiu”

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *