Daniela Cîmpean la Dansul Corbilor din Hosman

Președinta Daniela Cîmpean, vicepreședinta Christine Manta-Klemens și administratorul public al județului, Sebastian Dotcoș, au fost prezenți vineri după amiaza la HOSMAN, la Festivalul ”Dansul Corbilor”, organizat de Asociația ELIJAH. Această asociație oferă perspectiva unui viitor mai bun pentru sute de copii din Hosman, Nou, Țichindeal, Nocrih, Marpod și Cașolț care sunt ajutați să-și construiască viața proprie prin muzică și dans.

Chiar dacă au trecut doar 8 ani de când fondatorii asociației, Ruth Zenkert și preotul Georg Sporschill, și-au început activitatea la Hosman, zeci de tineri au făcut performanță și chiar și-au câștigat independența. Unii cântă la nunți sau la diverse evenimente, alții au absolvit sau sunt elevi ai Școlii Populare de Arte și Meserii ”Ilie Micu” Sibiu sau ai altor școli profesionale din Sibiu.

”Participând la deja tradiționalul festival Dansul Corbilor, în cadrul căruia acești tineri prezintă ce au învățat în anul care a trecut, am constatat încă o dată că, dacă pui suflet în ceea ce faci, nimic nu este imposibil. Asociația Elijah și prietenii ei pun mult suflet în munca cu acești tineri și copii și reușesc în acest fel să schimbe destine, să-i transforme din persoane condamnate la sărăcie și necunoaștere în unele cu dorință de a învăța lucruri noi care să-i ajute să-și construiască o viață mai bună. Mulțumim Elijah și felicitări pentru tot ceea ce faceți!”, a spus președinta Daniela Cîmpean.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *