Minora dispărută de acasă a fost găsită de polițiști

ACTUALIZARE: În seara zilei de 24 iunie a.c., minora Stoica Maria, plecată voluntar de la domiciliu în data de 18 iunie a.c., a fost găsită de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni pe raza localității Șaroș pe Târnave. Din primele cercetări s-a stabilit că minora nu a fost victima vreunei infracțiuni și a fost redată familiei.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută o minoră în vârstă de 14 ani, din județul Sibiu, care a plecat voluntar de la domiciliu, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112sau numărul 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii

 La data de 21 iunie 2019, o femeie  a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la data de 18 iunie a.c., fiica sa,  STOICA MARIA, în vârstă de 14 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Hoghilag, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălţime 1,50 m, greutate 45 kg, păr șaten, fir drept, lung, faţă ovală, ten măsliniu, constituție atletică.

Nu prezintă semne particulare.

Obiecte vestimentare: Bluză de trening de culoare gri, pantaloni de tip blue-jeans de culoare negru, pantofi sport din pânză, cu imprimeuri colorate.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112sau numărul 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.  

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *