Cursuri de prim ajutor în cadrul Caravanei SMURD

În acest week-end în Sibiu și Copșa Mică va staționa Caravana S.M.U.R.D. „Fii pregătit!”. Scopul acestui proiect este desfășurarea unor activități de instruire a populației pentru a face față situațiilor de urgență. Caravana constă în deplasarea unui centru de formare mobil, în care se vor organiza cursuri de intruire a populației, pentru acordarea primului ajutor, în situații de urgență.

Centrul mobil este contruit pe structura unui tir, are o sală de intruire, cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu echipamente medicale și de prim-ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, care permit pregătirea și perfecționarea în tehnicile de acordare a primului ajutor.

În Sibiu, Caravana va staționa sâmbătă, 30 martie, între orele 10:00 și 16:00, în Piața Mare, nr. 16, iar în Copșa Mică duminică, în același interval orar, în parcarea din fața Primăriei.

Acțiunea este oreganizată cu ocazia sărbătoririi, în 4 aprilie, a „Zilei Inspectoratului pentru Situații de Urgență cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu 4 aprilie 2019.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *