Crucea Roșie confecționează mărțișoare pentru fapte bune

La Crucea Roșie Sibiu au început deja confecționarea mărțișoarelor. Crucea Roșie are o  tradiție de mai bine de 7 ani în realizarea mărțișoarelor manuale, din materiale reciclabile. Toată lumea participă la această acțiune, de la voluntarii cei mai tineri, până la pensionarii din cadrul Clubului de Aur dar și angajații de la birou.
Conceptul de anul acesta este unul care are ca protagoniste motivele florale: flori naturale, presate și lipite apoi pe suport de lut, flori pictate manual pe suport de lemn de brad sau de alun dar și flori realizate din fimo. Fiecare mărțișor e prins pe un suport de carton cu sigla ”Atelierul de Creație al Crucii Roșii Sibiu” și apoi împachetat în coșulețe confecționate din pagini de ziare sau reviste.
Mulțumim companiilor sibiene SIEMENS, KUKA SISTEMS, HIPIC PROD, CECCO BRUNA și UNIMAT
care comandă în fiecare an de la noi mărțișoare pentru angajatele lor și astfel susțin proiectele noastre umanitare.
Pentru comenzi, cei interesați sunt așteptați la sediul din strada Nicolae Bălcescu nr. 6 (de luni până vineri între orele 10.00 – 16.00) sau la Magazinul de Fapte Bune de pe strada Avram Iancu nr 2 ( de luni până vineri între orele 13.00 – 19.00). Pentru detalii ne puteți contacta telefonic la 0269 217 646. Îi veți găsi și în perioada 25 februarie – 1 martie pe zona pietonală Nicolae Bălcescu, alături de alți comercianți.
Prin aceste comenzi, puteți susține proiectele umanitare pe care Crucea Roșie le desfășoară la Sibiu, cele mai noi proiecte fiind Centrul EGAL pentru copii ( afterschool social pentru copii defavorizați), Banca de Sănătate ( colectă și distribuție de medicamente pentru persoanele vulnerabile) dar și Grupul de Suport și Terapie pentru Dependenți.  (a transmis Raluca Morar, Director, Crucea Roșie Sibiu)
Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *