Cosmin Balcu, șeful ISU Sibiu, răspunde întrebărilor BC CSU Sibiu

Campania COMUNITATE.SPORT ȘI SĂNĂTATE.UNITATE continuă, vineri, 15 mai 2020, de la ora 20:30. La microfon va fi Cosmin Balcu, șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu

Campania 🏀COMUNITATE.SPORT ȘI SĂNĂTATE.UNITATE🏀continuă, vineri, 15 mai 2020, de la ora 20:30!

Campania 🏀COMUNITATE.SPORT ȘI SĂNĂTATE.UNITATE🏀continuă, vineri, 15 mai 2020, de la ora 20:30!🌈În prima zi după ridicarea stării de urgență îl vom avea alături pe Cosmin Balcu, șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu. 🤩Vom afla ce ar trebui să facem mai departe pentru a ne proteja sănătatea dar și o posibilă dată 👀la care vom putea avea parte de baschet ⛹️‍♂️, în condiții apropiate de normalitatea pe care o cunoșteam, dacă vom continua să urmăm sfaturile specialiștilor iar pandemia va putea fi ținută sub control. 🙏Până atunci, șeful ISU Sibiu ne spune ce ar trebui să învățăm după această perioadă!#NuCedăm #StaySafe

Gepostet von BC CSU Sibiu am Donnerstag, 14. Mai 2020

În prima zi după ridicarea stării de urgență îl vom avea alături pe Cosmin Balcu, șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Vom afla ce ar trebui să facem mai departe pentru a ne proteja sănătatea dar și o posibilă dată la care vom putea avea parte de baschet ⛹️‍♂️, în condiții apropiate de normalitatea pe care o cunoșteam, dacă vom continua să urmăm sfaturile specialiștilor iar pandemia va putea fi ținută sub control.

Până atunci, șeful ISU Sibiu ne spune ce ar trebui să învățăm după această perioadă! (transmit reprezentanții BC CSU Sibiu)

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *