Contract de 39 de milioane de lei pentru întreținerea drumurilor din Mediaș

Firma Geiger Transilvania se va ocupa în următorii patru ani de întreținerea și repararea drumurilor din Mediaș.

Un contract în acest sens a fost semnat luni, 8 iulie 2019, la sediul municipalității medieșene și prevede:

– lucrări de asfaltare (covoare și plombări)
– reparații trotuare și sistem rutie
– amenajare parcări și efectuarea de marcaje rutiere
– ridicarea la cotă a gurilor de scurgere sau căminelor de apă și canalizare
– planificarea și revizuirea trimestrială a drumurilor

Primarul Mediașului, Gheorghe Roman a spus că acest contract este rezultatul a șapte luni de muncă în echipă și își dorește ca lucrările să fie de calitate:

După o muncă în echipă de mai bine de șapte luni, având și supravegherea ANAF, reușim să semnăm cu firma Geiger lucrările de întreținere a drumurilor publice din municipiul Mediaș. Este un contract care se va derula pe parcursul a patru ani de zile și sigur că lucrările care se efectuează se referă în principal la covoare asfaltice, plombe, amenajarea trotuarelor dar și a parcărilor din municipiul Mediaș. Îmi doresc ce-și dorește fiecare medieșean, ca lucrările să fie de calitate și pentru asta nu pot decât să-i urez mult succes domnului director și să îi spun Bine ați venit în Mediaș”, a declarat Gheorghe Roman.

La rândul său, directorul societății care se va ocupa de infrastructura rutieră a Mediașului, Ovidiu Simen a declarat că speră prin acest contract să ridice valoarea orașului prin lucrări de calitate.

Este un contract important pentru firma noastră. Acest contract are o valoare mare. Firma pe care o conduc nu a avut până acum lucrări în Mediaș. Anul trecut și acum doi ani am avut un covor asfaltic și acum efectuăm lucrările de reabilitare a cartierului Moșnei. Cu acest contract sper că putem să ridicăm valoarea orașului prin lucrări de calitate, prin drumuri de calitate și sper să avem o colaborare foarte bună în următorii patru ani”, a explicat Ovidiu Simen, directorul regional al Geiger Transilvania.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *