Consiliul Județean Sibiu își serbează ziua cu porțile deschise

Miercuri, 27 aprilie 2016, Consiliul Județean Sibiu organizează Ziua Porților Deschise, cu prilejul aniversării a 24 de ani de la constituirea instituței, la data de 30 aprilie 1992.

Toți cetățenii care doresc să viziteze sediul Consiliulului Județean Sibiu, să vadă sala în care au loc ședințele de consiliu județea și în care se iau cele mai importante hotărâri pentru județul Sibiu sunt bineveniți între orele 9-12. Primirea vizitatorilor se va face la Centrul de Informații pentru Cetățeni, unde se va aștepta constituirea unui grup de minimum 5 persoane. Curtea Consiliului Județean Sibiu va fi mobilată cu standuri ale câtorva instituții aflate în subordine, printre care Filarmonica de Stat Sibiu, Biblioteca Județeană Astra, Complexul Național Muzeal Astra, Școala Populară de Arte și Meserii ”Ilie Micu”, Centrul Județean ”Cindrelul-Junii” Sibiu, Aeroportul Internațional Sibiu și Serviciul Public Salvamont Sibiu. De la ora 14.30 sunt așteptați să sosească o serie de invitațiprintre care foștii președinți, vicepreședinți și secretari ai Consiliului Județean, cetățenii de onoare ai județului Sibiu, parlamentarii  de Sibiu, prefectul județului Sibiu, primarul interimar al Municipiului Sibiu, ÎPS Dr. Laurențiu Streza, Arhiepiscop al Sibiului și Mitropolit al Ardealului, Reinhart Guib, episcopul Bisericii Evanghelice CA din România, directorii celor 23 de instituții aflate în subordinea Consiliului Județean și reprezentanții presei locale și naționale.Începând cuora 15 va avea loc ședința ordinară de consiliu județean, după care vor urma luări de cuvânt din partea invitaților, iar la final interpreta de muzică populară Mariana Anghel va oferi un scurt moment muzical.

Ii invit cu bucurie și deschidere pe toți cei care doresc să vină la Consiliul Județean ca să cunoască îndeaproape activitatea instituției. Vom marca într-un mod deosebit Ziua Consiliului Județean Sibiu, un eveniment care dorim să stea sub semnul unității creștine și al armoniei, mai alesc că  ediția din acest an se se desfășoară chiar în Săptămâna Mare, premergătoare Sărbătorii Învierii Mântuitorului nostru Iisus Hristos. După cum o mare parte dintre cetățeni cunosc, ședințele de consiliu sunt precedate de fiecare dată de rostirea rugăciunii Tatăl nostru, făcută prin rotație de către cei trei consilieri județeni care sunt și preoți, aspect care, cu siguranță, conferă unicitate Consiliului Județean Sibiu la nivel național”, a spus Constantin Șovăială, vicepreședintele cu atribuții de președinte al Consiliului Județean Sibiu.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *