Coliziune între un autoturism și o motocicletă în zona Bâlea Cascadă

Un accident de circulație s-a produs pe DN 7C, în zona Bâlea Cascadă , acolo unde o motocicletă a intrat în coliziune cu un autoturism. Motociclistul este transportat la spital.

“DN 7C, Transfăgărășan, km. 128+800, pe fondul neatenției în conducere, un motociclist care cobora spre Sibiu, cetățean străin , 46 de ani, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de către un timișorean în vârstă de 57 de ani.
Motociclistul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, conștient.
În cauză s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă .” a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu

“Accident rutier produs între un autoturism și o motocicletă. Intervine ISU Sibiu cu un echipaj de prim-ajutor calificat Smurd pe DN 7 C, zona Bâlea Cascadă.
Un echipaj Smurd din cadrul ISU Argeș a intervenit prompt în sprijin pentru acordarea primului ajutor calificat motociclistului, un bărbat de aproximativ 46 ani, ulterior fiind predat echipajului de prim-ajutor calificat Smurd Sibiu și transportat la UPU Sibiu, conștient și cu suspiciune fractură claviculă.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *