Christopher Cooper rămâne la CSU

După ce s-au prelungit înțelegerile cu Randal Falker și Isaiah Philmore, BC CSU anunță faptul că pivotul Christopher Cooper (29 de ani, 2.05 metri) l-a prins din urmă pe Darnell Clavon (2004-2008) și va împărți de acum cu acesta titlul pentru „cel mai longeviv jucător străin” din istoria lui la echipă, cu 4 sezoane în portofoliu!

„Coop” face parte din structura de rezistență a echipei noastre din 2016 încoace, având 115 meciuri în tricoul lui CSU, doar în LNBM! Nu avem încă o analiză precisă pentru a ști dacă este un caz unic în baschetul românesc, dar Chris are în acest moment toate distincțiile posible: un titlu și o Supercupă (cu Asesoft Ploiești), Cupa României și medalie de argint (cu BC CSU Sibiu) și medalia de bronz (cu CSM Steaua EximBank),fiind de asemenea, selecționat în All Star Game.

În sezonul trecut, Cooper a avut medii de 7.6 puncte, și 6.1 recuperări (2.5 ofensive), multe dintre contribuțiile sale nefiind vizibile în cifre: jocul defensiv, ajutorul pe care îl oferă colegilor, presiunea continuă pusă pe pivoții adverși, blocajele excelente pentru coechipieri sau spiritul de luptă și modelul oferit în vestiar.

Așadar, în acest moment, lotul lui Dan Fleșeriu și Cătălin Vulc îi cuprinde pe: Randal Falker, Isaiah Philmore, Christopher Cooper, Lucas Tohătan, Aurelian Gavriloaia și Cristian Cerbu.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *