Chestionar: Cum ar trebui să fie Maratonul International Sibiu anul acesta?

Pentru a pregăti cea mai bună variantă a Maratonului Internațional Sibiu din 29 august, organizatorii competiției sportive au creat un chestionar prin care ne cer părerile privind organizarea competiției. Pentru alegerea celei mai bune variante a Maratonului, „rupe” 5 minute din timpul tău liber și răspunde întrebărilor de aici.

Pentru a pregăti cea mai bună variantă a Maratonului Internațional Sibiu din 29 august, punem cap la cap cele mai faine idei și încercăm să consultăm cât mai mulți dintre partenerii noștri. Printre altele, ne-ar ajuta să știm părerea ta privind siguranța evenimentului în contextul Covid-19. Așadar, te rugăm să completezi chestionarul și, desigur, ajută să-l dai mai departe: https://bit.ly/3chF0Os
Mulțumim! (este mesajul organizatorilor Maratonului Internațional Sibiu)

 

Chestionar deschis tuturor. Cum ar trebui să fie Maratonul International Sibiu anul acesta?
Ne privește pe noi, cei care propunem proiecte pentru comunitate, pe beneficiarii acestor proiecte, pe cei care vor să susțină cauzele donând sau alergând. Eu zic că merită 5 minute din timpul nostru pentru a completa acest chestionar. (este postarea pe contul de Facebook al Cătălinei Costache, directorul Fundației Polisano, cei care aleargă în acest an pentru proiectul Fiecare bătaie de inimă contează – Spitalul Copiilor)

 

Zilele acestea, mulți dintre noi am rememorat cu nostalgie maratonul de anul trecut, de acum doi ani, de acum 5 ani … unii chiar și pe cel de acum 8 ani. Împrejurările ne-au împiedicat să alergăm – până acum, am avut parte doar de un maraton de fapte bune … Dar ! Vom avea un maraton și anul acesta și cei de la Fundația Comunitară ar dori să știe cum ni-l dorim să fie. Intrați, vă rugăm, pe link și transmiteți-le dorințele dvs. Noi ne dorim să ne revedem și să facem fapte bune, bune pentru piticii noștri dragi! (transmit reprezentanții Asociației Baby Care, proiectul pe care îl susțin este Dăm startul în viață!

 

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *