Cartea „Școala banilor bine-crescuți” se lansează la Humanitas

Scriitoarea Cristina Andone, lansează cartea Școala banilor bine-crescuți, un ghid creativ de educație financiară pentru copii, un ghid creativ de educație financiară pentru copii. Cu ajutorul poveștilor jucăușe, copiii învață despre bani, despre cum să aibă grijă de ei, despre cum să fie mai buni și mai chibzuiți.

În turneul de lansare al cărții ajunge și la Sibiu, mâine 5 iulie. Evenimentul va avea loc de la ora 11:30, la Librăria Humanitas, unde îi așteaptă pe toți copiii și părinții curioși să descopere poveștile din carte.

„Școala banilor bine-crescuți” este un ghid creativ de trai bun. Alături de veverițele Chichi, Richi și Michi, bufnițele Bibina și Georgina, șoricelul Bonifaciu și ariciul Bobiță, învățăm cum să ne purtăm cu ceilalți și cu banii. Învățăm cum să facem un buget personal dar mai ales cum să fim buni, chibzuiți, împliniți. E cartea pe care mi-as fi dorit să o citesc atunci când eram copil ca să înteleg că banii sunt niște bilete de călătorie către visele noastre. Și că, pe lumea aceasta, călatorim împreună”, a declarat Cristina Andone, autoarea cărții Școala banilor bine-crescuți.

Cartea banilor Bine Crescuți a fost lansată pe 01 iunie în București, în cadrul Bookfest, iar turneul de promovare al cărții include activități și întâlniri cu cititorii în mai multe orașe din țară: Sibiu, Oradea, Cluj, Timișoara, Constanța și Iasi, tirajul cărții fiind de 5000 de exemplare.

 

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *