Carmen Chindriș, președinta Asociației Sus Inima, finalistă la Gala Premiilor Matei Brâncoveanu

În urmă o săptămână scriam despre Carmen Chindriș, președinta Asociației Sus Inima, că este unul dintre cei 15 tineri nominalizați în cadrul Galei Premiilor Matei Brâncoveanu 2020. Astăzi, Carmen Chindriș a ajuns în primii cinci. În urma votării desfășurate online, ocupă locul doi (2,270 voturi), la momentul redactării materialului. O puteți susține pe Carmen votând aici.

Carmen Chindriș sprijină pacienții oncologici, oferindu-le, alături de o echipă formată din specialişti ȋn domeniul oncologic şi voluntari, consiliere psihologică, și soluții de cazare pe perioada terapiei, hrană sau consiliere în nutriție. Iniţiativa ei a fost inspirată de un moment dificil parcurs de familia sa, care a făcut-o să vadă nu doar multă suferință ci și cât de puțin ajutor primesc persoanele afectate de o maladie grea, cu un nivel ridicat de incertitudine. I s-a părut complet nedreaptă lipsa de empatie pe care a ȋntâlnit-o ȋn spitale, ignorarea faptului că bolnavii de cancer sunt părinții, prietenii sau copiii cuiva. A pus cap la cap cunoştinţele dobândinte ȋn timpul facultății de business, cursurilor de comunicare și navigare de pacienți oncologici, cele de mediator și trainer și apoi a căutat o echipă de specialiști în domeniul oncologic, voluntari și susținători care să îi poată ajuta pe cei aflați în tratament oncologic.

Fundația Alexandrion organizează deja de patru ediții Gala Premiilor Matei Brâncoveanu, dedicată tinerilor care contribuie activ la dezvoltarea societății noastre și devin adevărate modele pentru generația lor. Miza ediției din 2020 este marele premiu în valoare de 12.000 de euro care va permite câștigătorului să investească în cursuri de perfecționare sau în proiectul său cu impact pentru societate.

Gala Premiilor Matei Brâncoveanu 2020 propune în premieră un format inedit de eveniment online care implică cinci profesionişti cunoscuți publicului, cu experiență bogată în domeniile lor de activitate, în selecția candidaților și oferă publicului misiunea de a alege marele câștigător. Pentru prima oară candidații nu se mai subscriu unor domenii pre-definite (muzică, educație, cinematografie etc.), ci sunt premiați pentru combinația de talent, implicare socială și creativitate, care dă naștere unor proiecte care au potențialul să schimbe România de mâine.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *