Bronz pentru medieșeanca Iulia Ivan cu echipa națională la kumite

În perioada 20-23 iunie Slovacia a găzduit Campionatul Mondial de Karate WUKF. Competiția, ajunsă la a 8-a ediție, s-a desfășurat pe stadionul Nepela Arena din Bratislava. Delegația României a fost formată din 312 sportivi, 11 arbitri și 30 de antrenori.

Dintre cei 312 sportivi, 16 au provenit de la clubul sportiv Ippon Mediaș, fiind pregătiți de antrenoarea Dora Maria Hanga. Intre aceștia s-a remarcat Iulia Ivan, elevă a Liceului Teoretic Axente Sever in clasa a IX-a la Științele Naturii intensiv Engleză.

Iulia Ivan a obținut medalia de bronz impreună cu echipa națională a României la kumite. De asemenea sportiva medieșeană a participat și individual la kata și kumite, cea mai bună performanță fiind poziția a 4-a la kata individual.

Campionatul Mondial de Karate WUKF de la Bratislava a reunit aproximativ 2000 de sportivi din 44 de țări de pe 5 continente. Iulia Ivan a reprezentat România și clubul Ippon Mediaș la categoria 14-15 ani.

Pentru Iulia Ivan urmează o scurtă perioadă de vacanță, urmată in luna august de un cantonament la Eforie Nord.

Acest cantonament se desfășoară in vederea participării la Campionatul European de Karate WUKF, care va avea loc in perioada 24-27 octombrie la Odense in Danemarca.

„Felicitări Iuliei Ivan, felicitări sportivilor clubului Ippon Mediaș și antrenoarei Dora Maria Hanga, și mult succes la europene”, au declarat reprezentanții Liceului Teoretic „Axente Sever” Mediaș.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *