BOGDAN TRIF, președinte PSD Sibiu: În premieră națională, la Sibiu va fi organizat Forumul Anual Consultativ al Rutelor Culturale ale Consiliului Europei! (CP)

„Sunt foarte mândru ca sibian că acest eveniment de talie europeană se va desfășura în județul nostru. Sunt, de asemenea, foarte bucuros ca ministru al Turismului că această importantă întâlnire a peste 120 de membri ai Acordului Parțial Extins este organizat de ministerul pe care îl conduc. Forumul presupune participarea reprezentanților a 32 de țări din Europa ce vor ajunge la Sibiu în perioada 2-4 octombrie. Așadar, este o foarte mare oportunitate pentru noi sibienii să ne promovăm orașul și să arătăm Europei cât de multe obiective turistice culturale importante se regăsesc în județul Sibiu”, a declarat Bogdan Trif, ministru al Turismului și Președinte PSD Sibiu.

Acest anunț a fost făcut, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă ce a fost susținută de Președintele PSD Sibiu și ministru al Turismului la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Sibiu. Totodată, Bogdan Trif a vizitat clădirea APM Sibiu, clădire ce a fost amenajată pe durata mandatului său printr-un proiect european. Astfel a devenit prima clădire ecologică a unei instituții din România. Sediul Agentiei pentru Protecția Mediului Sibiu este dotat cu acoperiș verde, pompe de căldură, panouri fotovoltaice și este anvelopat cu cele mai moderne și ecologice materiale de construcție.

Social Media:

You may also like...

1 Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *