Biciclist omorât la ieşirea din Broscărie

ACTUALIZARE 2:
Datorită activităților informativ operative desfășurate de către polițiștii rutieri sibieni, s-a reușit identificarea persoanei care a condus autoturismul implicat în accidentul rutier produs în această seara la ieșirea din municipiul Sibiu.
Este vorba despre o tânără în vârstă de 27 de ani, din comuna Roșia, care nu posedă permis de conducere, depistată de către polițiști la domiciliul acesteia.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor, urmând a fi stabilite cu exactitate toate circumstanțele producerii accidentului.

ACTUALIZARE: Bărbatul decedat are 49 de ani şi este din Bungard.

Un accident a blocat în această seară viaductul de pe DJ 106, ieşirea din municipiul Sibiu spre Agnita. Din primele cercetări efectuate, se pare că şoferul unui autoturism ar fi acroşat un biciclist. În urma coliziunii rezultând decesul biciclistului, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani.
De asemenea, imediat după producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.
“În prezent, se fac cercetări în vederea identificării autoturismului în cauză şi a conducătorului auto, urmând a fi stabilite toate circumstanţele care au dus la producerea acestui accident rutier”, declară Elena Welter, purtător de cuvânt la IJP Sibiu.

SMURD Sibiu a intervenit: “Salvatorii au efectuat manevrele de resuscitare însă victima nu a răspuns acestora, în consecință fiind declarat decedat”, Alina Voina, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

Poliţia cere sprijinul populaţiei

“ATENTIE!
Va solicitam sprijinul pentru identificarea unui autoturism marca BMW, model 1999- 2002, culoare verde, cu avarii in partea dreapta, capota, bara fata, oglinda laterala rupta, vazut ultima data circuland pe directia Sibiu – Agnita.
Conducatorul auto a fost implicat in accidentul rutier produs in aceasta seara pe DJ 106, iesire din municipiul Sibiu spre Agnita, pe viaduct” se arată în mesajul publicat pe Facebook de Poliţia Sibiu.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *