Bere și delicatese culinare la CibinFEST

Cel mai distractiv festival al Sibiului, CibinFEST, revine în 2017 între 21 septembrie și 1 octombrie, pentru a oferi vizitatorilor seară de seară o atmosfera incredibilă, bere rece și spumoasă și delicatese culinare într-un cort maiestuos în Piața Mare din Sibiu.

Timp de 11 zile sibienii și turiștii vor trăi spiritul CibinFEST în centrul Sibiului. Distracția nu este completă fără delicioasele preparate culinare deosebite servite în cort, care vor contribui la o experiență originală CibinFEST în centrul Sibiului. Inspirat din tradiția veche a festivalurilor anuale de toamnă, CibinFest este o reinterpretare a acestora după standarde noi. Elementele clasice, festivalul berii și parcul de distracții vor da o imagine nemaivăzută în Piața Mare. Un cort de bere va găzdui cel mai mare festival al berii din Sibiu, iar în Piața Mare  va fi amenajat cel un mare parc de distracții mobil. Piața Mare se întoarce la originile ei și îi așteaptă pe toți sibienii la o distracție ca pe vremuri! Evenimentul este co-finanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu. Intrarea este liberă.

Social Media:

You may also like...

3 Comments

  1. Ceea mai scumpa mancare si bautura de la cel mai psot organizat eveniment din Sibiu. O portie de ciolan 80 de lei!!!! Cu banii astia numai nemtii pot participa la genul asta de evenimente.

  2. Acest eveniment este o copie proasta si o incercare nereusita de Octobarfest. Dar sasii nu se lasa, mancare ungureasca, beutura romaneasca si preturi nemtesti. Munai in Romania lu Iohannis se putea intampla asta.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *