Băută și fără permis a ieșit la plimbare cu mașina prin oraș

Miercuri, în jurul orei 09:00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Strada Gheorghe Dima de către o sibiancă în vârstă de 57 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că dreptul femeii de a conduce este suspendat, iar testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat. Polițiștii rutieri au luat față de femeie măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive. (transmit reprezentanții IPJ Sibiu)

De asemenea, tot în ziua de 23 iunie, în jurul orei 08,00, pe DN 1, în localitatea Cristian, polițiștii rutieri au depistat un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Slimnic, în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept. Pe numele șoferului s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Foto: arhivă

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *