Bătaie cu bâte în Vasile Aaron

ACTUALIZARE: In seara zilei de 26 aprilie, in jurul orei 21,45, in Sibiu, pe strada Vasile Aaron, patru barbati, cu varste intre 20 si 60 de ani, din judetele Sibiu si Neamt, au fost agresati fizic de persoane necunoscute.
“In prezent, la nivelul Politiei Sibiu, s-a deschis un dosar penal in care se fac cercetari “in rem” privind savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice, urmand ca toate persoanele implicate sa fie identificate, iar masurile legale sa fie aplicate in consecinta in functie de circumstantele producerii incidentului” informeaza Elena Welter, IJP Sibiu.

STIREA INIȚIALĂ: În această seară strada Vasile Aaron a fost blocată timp de o oră de o bătaie între două grupuri. Mai mulţi bărbaţi s-au încăierat în mijlocul străzii în zona spălătoriei din apropiere de strada Milea. Echipajele de Poliţie sosite la locul incidentului au blocat drumul.

Mai mulţi tineri au fost transportaţi la spital. Incidentul are loc chiar în timpul aplicării măsurilor sporite de securitate în oraş în pregătirea Summitului. Se pare că aceste măsuri sunt doar pe hârtie şi un incident de asemenea amploare a avut loc pe o stradă principală a oraşului timp de multe minute.

Vom reveni cu amănunte.

FOTO

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *