Bătaie ca-n filme între două găști la Rușciori!

Două grupuri de bărbați din Rușciori au hotărât să-și regleze conturile în stradă printr-o bătaie demnă de filmele de acțiune. Dacă la început au împărțit doar pumni și picioare, pe parcursul încăierării au apărut în scenă bâte și o coasă. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale dintre care un tânăr în vârstă de 27 de ani a rămas internat la spital din cauza unor tăieturi produse de o coasă.

„În seara zilei de 27 iunie a.c., polițiștii Postului de Poliție Șura Mică au fost solicitați să intervină pentru soluționarea unui scandal izbucnit între două grupuri de persoane pe raza localității Rușciori.
La fața locului, polițiștii au constatat că, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, două grupuri a 3, respectiv 4 persoane, s-au agresat fizic, în urma conflictului fiind transportați la spital toți cei implicați, cinci bărbați și două femei, domiciliați în localitatea Rusciori.
Cele mai grave răni le-a suferit un bărbat în vârstă de 27 de ani, acesta fiind singura persoană care a rămas internată pentru acordarea de îngrijiri medicale suplimentare.
În cauză, polițiștii sibieni s-au sesizat din oficiu și, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.
În urma investigațiilor ulterioare privind circumstanțele producerii evenimentului și luând în considerare vătămările corporale suferite de către bărbatul în vârstă de 27 de ani, s-a realizat reîncadrarea juridică a faptei, infracțiunea reținută fiind cea de tentativă la infracțiunea de omor.
Astfel, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, urmând ca procurorul de caz să dispună măsurile legale în consecință.” a declarat Elena Walter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu

 

„În urma unui apel venit pe nr de urgență 112, în data de 27.06.2019, în jurul 21:16, două echipaje Smurd din cadrul ISU Sibiu au intervenit în localitatea Rușciori, str. Școlii pentru acordarea asistenței medicale a 4 persoane, 2 femei și 2 bărbați. Persoanele au primit îngrijiri medicale iar 3 dintre ele au fost transportate la UPU Sibiu” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Social Media:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *