Au condus băuți la volan iar acum au probleme cu legea

In data de 6 iunie a.c., în jurul orei 23,00, în localitatea Marpod, un șofer a fost depistat conducând sub influența alcoolului. Este vorba despre un sibian în vârstă de 52 de ani, al cărui rezultat afișat pe aparatul etilotest a fost de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, în jurul orei 23,45, în orașul Ocna Sibiului, polițiștii au testat alcoolscopic un alt șofer. Bărbatul în vârstă de 42 de ani, din satul Armeni, a prezentat o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În dimineața zilei de 7 iunie a.c., în jurul orei  05,00, tot în orașul Ocna Sibiului, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Turnu Roșu a fost depistat conducând un autoturism și având o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate situațiile, conducătorii auto au fost însoțiți la unități medicale unde le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, fiind deschise dosare de cercetare penală care vizează săvârșirea aceleiași infracțiuni, conducere sub influența alcoolului.

 

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *