Apel umanitar: Maria Cristina Cîndea are nevoie de ajutorul tău

Maria Cristina Cîndea a absolvilt clasa a VIII-a D, a Colegiului Național „Samuel von Brukenthal”, șefă de promoție, dar cu toate acestea, boala de care suferă de aproximativ două luni i-a „tăiat aripile” și a stat în calea admiterii ei la liceu. Eleva model a fost diagnosticată cu o tumoră malignă a lobului temporal al creierului și carcinomatoză leptomeningeală. Afecțiunea de care suferă sibianca necesită un tratament costisitor care poate fi efectuat la o clinică specializată din Turcia, mai exact costul total al operației și al tratamentului se ridică la 100 000 euro. În prezent, Maria este internată la Căminul Spital “Doctor Carl Wolff”.

Conducera școlii unde învață Maria lansează rugămintea pentru părinții celorlalți elevi de a veni în sprijinul fetei, donând fiecare cât poate în conturile deschise pe numele Cîndea Lucian, tatăl copilei.

Dorim să venim în sprijinul părinților printr-o acțiune de strângere de fonduri pentru această cauză. Banii pot fi virați într-unul din conturile tatălui, domnul Cîndea Lucian:

IBAN: RO23RZBR0000060004202601

Valuta: Lei

Raiffeisen Bank

Cod SWIFT: RZBRROBU

 

IBAN: RO95RZBR0000060019118741

Valuta: EUR
Raiffeisen Bank

COD SWIFT: RZBRROBU

 

Mulțumim tuturor care doresc să sprijine această cauză!

Cu stimă,

Prof. Monica Hay

Director

În sprijinul Mariei s-au alăturat și reprezentanții Crucii Roșii Filiala Sibiu, care au decis să susțină donațiile sibienilor prin conturile sale: RO21RNCB0227036062930001 (RON) / RO91RNCB0227036062930002 (EURO), cu mențiunea: “pentru Maria Cristina Cindea”.

Maria ar fi trebuit să își aleagă astăzi profilul și liceul pe care să îl urmeze. Să aleagă, pentru că Maria a terminat cele 8 clase la gimnaziul Colegiului Național “Samuel von Brukenthal” ca șefă de promoție. Dar Maria nu a reușit să mai susțină Evaluarea Națională, pentru că a fost întreruptă de niște tumori cerebrale, descoperite în urmă cu două luni. Și declarate inoperabile în România. Ar trebui să plece mâine în Turcia, la singura clinică unde părinții ei au mai găsit o speranță de vindecare.  Medicii turci își asumă riscul, dar costul total al operației și al tratamentului se ridică la 100 000 euro.Maria este in acest moment internată la Căminul Spital “Doctor Carl Wolff”. Și așteaptă. Adolescenta de 14 ani, are acum nevoie de noi, de comunitatea sibiană. Ca să obțină o repartiție pentru viața. (transmit pe pagina de Facebook reprezentanții Crucii Roșii Filiala Sibiu)

 

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *