Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul – Junii Sibiului” serbează cei 70 de ani şi la Madrid

În perioada 17 – 21 octombrie, Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul – Junii Sibiului” este prezent la Madrid, pentru a participa la o serie de manifestări culturale dedicate momentului aniversării celor 70 de ani de existență.

   Evenimentele au loc la invitaţia comunităţii de români din Madrid și sunt marcate de reprezentații aniversare speciale, o seară tradițională, manifestări şi întruniri culturale cu românii din Spania. În 19 octombrie, de la ora 19:00, ansambul susține un concert la Auditoriul „Paco de Lucia” din Alcala de Henares, alături de reprezentanți de marcă ai muzicii populare românești. Printre ei se numără Nicolae Furdui Iancu, Andreea Haisan, Stana Stepanescu, Nicu Mâță, Daniel Pop, Gabriel Dumitru, Paul Ananie, Larisa Vulpescu, Alexandru Brădățan şi Marcel Părău. Spectacolul este prezentat de Iuliana Tudor, iar Junii au pregătit în cadrul său un program artistic deosebit, în care vor fi valorificate dansuri și cântece populare, reprezentative pentru Sibiu și marile zone etnofolclorice ale României.

Social Media:

You may also like...

3 Comments

  1. Am asistat la acest spectacol si pot spune ca a fost extraordinar. Felicitari artistilor, organizatorilor si tuturor persoanelor care au participat la organizare!
    Bravo!

  2. Am asistat la acest spectacol si pot spune ca a fost extraordinar. Felicitari artistilor, organizatorilor si tuturor persoanelor care au participat!
    Bravo!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *