Andreea Roseti, președintele Animal Life, își donează ziua de naștere pentru animale

Este frumos să primești, dar mai frumos este să dăruiești. O metodă inedită de a face bine prinde contur şi în România: din ce în ce mai mulţi români aleg să nu îşi sărbătorească ziua de naştere, ci să o „doneze”. Unul dintre aceștia este și Andreea Roseti, președintele Animal Life.

Aniversarea celor 41 de ani a decis să fie mai specială. Asfel, și-a „donat” ziua de naștere strângerii de fonduri pentru animăluțele pe care le iubește enorm de mult. În acest fel, banii destinaţi cadourilor se transformă în ajutor pentru Animal Life.

Azi implinesc 41 de ani (da, stiu, ce soc!) iar in ultimii 14 ani familia mea extinsa a insemnat Animal Life. Am trecut impreuna prin multe constructii improvizate, cabinete veterinare, tratamente, petreceri, aventuri palpitante, santiere si excursii, prietenii, bucurii si tristeti.
Daca mi-ai cumpara o floare de ziua mea, te rog sa nu o faci, ci sa donezi banii catre Animal Life. (Daca mi-ai cumpara o masina, te rog sa faci la fel :))
Banii tai chiar vor face diferenta intre viata si moarte pentru niste fiinte pe care le iubesc nespus.
Multumesc frumos si iti doresc numai bine!
ps
Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!

Până la ora redactării materialul suma strânsă este 1025 lei. Donează și tu aici.

Foto: Facebook Andreea Roseti

 

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *