Anamaria Prodan, acționar la FC Hermannstadt: E adevărat. Nu am luat licența

FC Hermannstadt nu a primit licența pentru sezonul următor al Ligii 1,  însă decizia nu este definitivă. Potrivit gsp.ro, Comisia de licențiere nu le-a acordat licența sibienilor pentru că nu au achitat datoriile către Bruno Chalkiadakis, care a îmbrăcat tricoul FCH pentru în perioada iulie 2018 – ianuarie 2019, jucând doar în opt partide pentru sibieni.

E adevărat. Nu am luat licența. Facem tot posibilul să rezolvăm în perioada pe care o avem pentru apel, a spus Anamaria Prodan, unul dintre acționarii clubului, pentru ProSport.

Decizia Comisiei de Licenţiere nu este una definitivă, sibienii având la dispoziţie cinci zile pentru a face apel la această decizie. FCH ar putea primi răspuns pozitiv de la Comisia de Apel.

Cred că este o eroare pentru că avem o sentinţă de la FIFA pe chestia cu Bruno şi aşteptăm luni, o să meargă avocaţii la comisie să depună actele, să vedem ce mai vor şi ce nu mai vor. Atâta timp cât avem o sentinţă de la FIFA, nu cred că o să avem probleme. Jucătorul a plecat de la club şi şi-a denunţat contractul, s-a adresat la FIFA, noi am mers, ne-am apărat şi am câştigat şi de aici nu mai ştim nimic despre el. Noi ştiam că suntem în regulă, e vorba despre o sumă foarte mică.

Am depus actele, ştiam că totul e în regulă, aseară am aflat că nu mai e în regulă. Noi avem o sumă de încasat pe el şi el să ne dea nouă. Mai e ceva cu omologarea la stadion, acolo am primit o mică amendă, nu e importantă, important e jucătorul, a declarat preşedintele celor de la FC Hermannstadt, Claudiu Rotar, la Telekom Sport.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *