Alexandru Ungur este președintele USR, filiala Târnava

Filiala USR Târnava și-a ales în cadrul Adunării Generale cei trei membrii din biroul local președintele Alexandru Ungur, un tânăr inginer agronom, și vicepreședinții Adrian Denghel și Daniel Suciu. De asemenea, au fost aleși în Comisia de Arbitraj Daniel Șerban și cenzor Iulia Velicea.

„Am fost atras de politică dinainte să împlinesc vârsta de 18 ani și întotdeauna am crezut că implicarea tinerilor în politică reprezintă schimbarea de care societatea are nevoie. Din acest motiv am ales USR, un partid de oameni profesioniști, toți uniți pentru un singur scop, acela de a schimba vechile percepții din politică și realizarea obiectivelor cu care să ne putem mândri cu adevărat. Le mulțumesc colegilor mei din USR Târnava că au ales să se implice și îi invit pe oameni din comunitate să vină alături de noi. Vrem să realizăm și la Târnava proiecte cu ajutorul cetățenilor, astfel încât locuitorii să vadă că, într-adevăr, părerea fiecăruia contează și putem lupta împreună pentru proiecte aici în comuna noastră”, a declarat președintele USR Târnava Alexandru Ungur.

Alexandru Ungur are 27 de ani și este inginer agronom. A terminat facultatea de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și lucrează ca planificator materie primă într-o multinațională auto-motive, iar în paralel desfășoară un proiect pe fonduri europene într-o fermă.

Social Media:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *