ALDE: Acum oamenii din Slimnic, Ruşi, Veseud, Albi şi Pădureni au cu cine să voteze

Numele Virgil Şoroştineanu este aproape sinonim cu Slimnicul. Un om dedicat comunităţii care a fost creditat de săteni cu încredere ca primar şi viceprimar timp de 12 ani, iar pentru alegerile locale din acest an va candida din parte ALDE.

Acum Virgil Şoroştineanu a decis să vină în ALDE, partid care promovează în tot judeţul Sibiu oameni de valoare, care şi-au dovedit competenţa managerială sau în administraţie. Alături de Cosmin Balcu, viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu, desemnat de ALDE, Şoroştineanu poate relua marile proiecte începute la Slimnic şi abandonate de alţii. Pe vremea conducerii sale, Slimnicul a implementat mai multe proiecte de infrastructură şi dedicate sănătăţii şi culturii, cât şi credinţei.

Acum oamenii din Slimnic, Ruşi, Veseud, Albi şi Pădureni au cu cine să voteze: primar Virgil Şoroştineanu. Acesta va fi secondat de o echipă de consilieri locali mai tineri şi mai în vârstă, pentru a combina avântul modern al noii generaţii cu experienţa de viaţă. (transmit reprezentanții ALDE Sibiu)

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *