Al doilea om în stat, între membru ALDE și pion al PSD (CP)

Personajul pe care l-am urmărit azi în plenul Senatului, alesul care reprezintă un produs al traseismului politic și al Serviciilor, a reușit să ofere un exemplu de lipsă a demnității, a responsabilității și a cuvântului politic.

Acum, cred că fotoliul de președinte al Senatului nu mai reprezintă o demnitate, ci o rușine care ne pune mari semne de întrebare tuturor. Un politician de vârsta domnului Teodor Meleșcanu a reușit, iată, să ofere un contra-exemplu tuturor tinerilor care îndrăznesc să își ofere energia pentru o viziune sănătoasă și prosperă.

Existând posibilitatea ca acest om să conducă vreodată România, mă întreb interesele cui le va servi și cum va fi reprezentată țara noastră de un om care transformă apartenența politică într-un PFA.

Condamn acțiunile domnului Meleșcanu în numele organizației sibiene, cu rugămintea de a nu mai declara că este membru ALDE, întrucât astăzi a reușit să creeze o lovitură negativă de imagine acelor care promovam valorile liberale, in cadru acestui partid.

Presedinte ALDE Sibiu,
Ovidiu Gheorghe Tocaciu

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *