AFT Sibiu pe locul I la Campionatului Militar de Pentatlon

În perioada 25-27 iunie, Academia Forelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu a fost gazda Campionatului Militar de Pentatlon, finala pe Ministerul Apărării Naționale, concurs desfășurat între instituțiile militare de învățământ şi unităţi de instrucție.

Sportivii au concurat în cadrul probelor de nataţie, aruncarea grenadelor de mâna la distanţă și precizie, tir, parcurgerea pistei cu obstacole tip CISM și alergare (8 km masculin, 4 km feminin). În urmă desfăşurării competiţiei, la proba individual masculin, pe instituţii militare de învăţământ, toate cele trei locuri ale podiumului au fost ocupate de studenții Academiei Forțelor Terestre: sd.frt. Cătălin Lodroman (locul I), sd.sg. Marius Miron (locul II) şi sd.sg.maj. Alexandru Alungulesă (locul III). La proba individual feminin, câștigătoarea locului I a fost reprezentanta instituției noastre, sd.sg. Loredana Mocanu, urmată de elev Alexandra Balcariu, de la Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre „Basarab I” și de reprezentanta Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, sd.sg. Ioana Brumă.

În clasamentul general pe echipe, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” a ocupat locul I, urmată de Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre „Basarab I”, clasată pe locul II, iar locul III a fost obținut de Şcoala de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia”. În clasamentul general pe unităţi de instrucţie, locul I a fost obţinut de Statul Major al Forţelor Terestre, pe locul II s-a clasat Statul Major al Forţelor Navale, iar pe locul III Statul Major al Forţelor Aeriene. Felicitări tuturor participanților la competiție!

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *